JAVNI AKVARIJUM I TROPIKARIJUM BEOGRAD

U nekim narednim tekstovma, otkrićemo veoma interesanta mesta u Beogradu za koja možda niste čuli, a treba da ih posetite! 

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd predstavlja pokušaj grupe entuzijasta profesionalaca da ljude vrati prirodi i prirodu približi ljudima kroz formiranje biotopa, suvih i vodenih staništa egzotičnih životinjica.



Ulaz u objekat je besplatan, a donacijama možete podržati njihov rad i trud. Naši domaćini su bili veoma ljubazni i odgovorili na sva naša pitanja!



U Javnom akvarijumu možete videti ribice, vodene i suvozemne biljke i sitne životinje sa raznih strana sveta. Postavka je namenjena deci predškolskom i školskog uzrasta kako bi se upoznali sa raznolikošću živog sveta naših i tropskih voda, šuma, prašuma, pustinja i hladnih mora. Takođe, sve je veoma interesanto i odraslima! :) 




Naši domaćini su naglasili da je prostor interesantan i studentima bioloških i veterinarskih fakulteta jer predstavlja svojevrstan praktikum u kome mogu proučavati ekosisteme, ribe i životinje iz svog nastavnog programa.



Svi ljubitelji akvaristike se mogu upoznati sa čuvanjem ribica, biljaka i sitnih životinjica, njihovoj ulozi u poboljšanju kvaliteta života i potencijalnoj pomoći u relaksaciji i opuštanju pomocu ribica, vode, biljaka, prirodnih, vodenih i suvih aranžmana u upotrebi u enterijeru, eksterijeru i svakodnevnom životu.



U Javnom akvarijumu možete dobiti stručne odgovore na pitanja o pravljenju i održavanju akvarijuma, terarijuma, kućnih jezeraca i ribnjaka od domaćina koji se ovim poslom bave preko 20 godina! 

U izdvojenoj prostoriji na spratu, napravljena je veća sala za video projekcije gde posetioci mogu pogledati video snimake iz nestvarnih dubina različitih mora širom sveta!

Mi smo uživali u poseti, pa zbog toga preporučujemo i vama!

Kako stići do tamo?


Više informacija: http://javniakvarijum.rs/index.html

Коментари

  1. i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346










    i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Translate